Skandalregeringen

Det blir alltså så att regeringen i praktiken tänker förbjuda oss att teckna privata sjukförsäkringar för att få mer än 75 % ersättning efter ett års sjukskrivning. Av en borgerlig regering borde man i all fall förvänta sig respekt för den individuella friheten att teckna försäkringar. Så är uppenbarligen inte fallet. Man skapar alltså en situation där en längre tids sjukskrivning kan leda till katastrof för exempelvis den som köpt sin bostad, vilket man ju enligt regeringen helst ska göra, och därigenom skaffat sig dyra lån, samtidigt som man förbjuder den personen att gardera sig mot risken genom att teckna en försäkring. Så urbota idiotiskt!

Dock har denne bloggare annat att tänka på än vår trista regering just nu, nämligen julskinka som ska kokas, sill som ska läggas in, chokladtryffel som ska lagas och leverpastej som ska bakas.  Jag tillhör nämligen det slags fuskare som tycker det är lite kul att fixa saker själv i stället för att köpa färdigfixat. Men sådana är ju 95 & av detta arma folk.

Om folket sa för övrigt Lenin att det har den regering det förtjänar. Om han hade rätt i det får vi väl se till att rycka upp oss!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s